Itt kereshet oldalunkon

perforált ablakfólia

Szeretné ha üzlete ablakán kitekintve figyelemmel kísérhetné a járókelőket miközben ők az Ön egyik termékét látnák? Erre a perforált ablakfólia a megoldás, más nevén „one way vision fólia”! Hirdesse kávéháza legfinomabb nedűjét vagy étterme legínycsiklandóbb ételét az ablakból.

A perforált ablakfólia kiváló reklámfelület, emellett dekorációs eszközként is használható. Ne csak cége nevét és elérhetőségeit hirdesse, hanem legkiválóbb termékeit, stb. A szezonvégi kiárusítások idején a leghálásabb megoldást nyújtja egy perforált ablakfólia, hiszen a vevők szeretik látni mi zajlik odakint, míg ők vásárolnak.

Hol használható a perforált ablakfólia?

  • szinte bármilyen üveg felületen
  • a perforált ablakfólia kiváló dekoráció lehet egy kirakat üvegén
  • személygépjárművek hátsó ablakain
  • olyan üzletekben ahol nem szeretné, hogy belássanak, de Ön látni kívánja mi zajlik odakint
  • különböző irodaházak ablakain

Mi a perforált ablakfólia lényege?

Angol nevéből adódóan csak az egyik oldaláról látható a teljes reklámfelület, belülről nézve azonban észrevehetetlen. Ez annak köszönhető, hogy a speciális eljárással készített perforált ablakfólia 50%-ban ereszti csupán be a fényt az apró lyukaknak köszönhetően.

Meddig tartós a perforált ablakfólia?

Az időjárási viszontagságoktól és az UV sugárzástól függően egy perforált ablakfólia, körülbelül 2 évig is bírja az igénybevételt. Ha a perforált ablakfólia kiemelten jó körülmények között van, akkor ez az időtartam akár 3 vagy 4 évig is elhúzódhat.

Érdemes tehát kipróbálni, hiszen ez tényleg egy időtálló, modern technológia, ami garantáltan nem hagyja cserben!