Itt kereshet oldalunkon

Roll-up

IMG_2459-2

A Roll-up egy olyan hordozható beltéri reklámeszköz, amely gyakori dekorációs, illetve információs felület kiállítások standjához, termék bemutatókhoz, prezentációkhoz, üzletek vagy áruházak kirakataiban. A roll-up filmre nyomtatott grafika biztonságosan, hengerre feltekercselve egy házban áll és a nyomat széléhez illesztett profil segítségével kihúzható, majd a függőleges tartóállványra akasztható. A könnyen hordozható alumínium állvány, bárhol gyorsan összeállítható, így a nyomatot pár pillanat alatt látványos reklámmá húzhatjuk fel.

Mióta a roll up betört a kiállítási eszközök piacára, pillanatok alatt az egyik legnépszerűbb reklámeszközzé vált. Legfontosabb előnyeinek tekinthető, hogy:

  • könnyen hordozható
  • különböző méretekben készíthető
  • pillanatok alatt, egyszerűen felállítható
  • a megjelenítendő nyomatok cserélhetők, míg az állványért csak egyszer kell fizetni

A vásárlók legnagyobb valószínűséggel akkor állnak meg az Ön termékénél,  amennyiben a hirdetése felkelti az érdeklődésüket, ehhez viszont egy jól átgondolt, ütős megjelenésre van szüksége. Kitűnni a tömegből nem egyszerű, szükséges hozzá egy gondosan felépített marketingstratégia és ehhez a stratégiához illeszkedő minőségi, többfunkciós kiállítóeszközök. A roll-up az egyik legsikeresebb hazai kiállítóeszköz!

 

Mi segítünk kiválasztani a megfelelő méretet és a hozott digitális grafikai anyagot feldolgozzuk!