Itt kereshet oldalunkon

Habfeliratok vágása

valogatas01hh

Ha valami igazán egyedit és dizájnosat szeretne, akkor Önnek találták ki a habfeliratok vágása fül alatt található szolgáltatásunkat. Amenyiben nem csak egy cégtáblát szeretne, ezzel  különlegesebbé teheti üzletét!

Vegyünk például egy szépségiparban utazó céget; mennyivel szebben mutat a falon egy habfelirat, mint egy hatalmas cégtábla például egy szoláriumban vagy egy fodrászszalonban. Habfeliratok vágása ideális lehet egy kisvendéglő falára, mint ha csak kézzel írták volna oda, hogy „Jó étvágyat!”

Miért ezt az eljárást válassza?

Mert a habfeliratok vágása az egyik legköltségkímélőbb eljárás, amivel szebbé varázsolhatja már megunt vagy elkopott eddigi cégfeliratát/ cégtábláját.

Mert térben kiemelkedő formájával még esztétikusabb látványt kölcsönözhet vele akár kültéren, akár az irodában egyaránt. Nem kell attól félnie, hogy a falból kiszakad egy darab, hiszen a neve is mutatja, hogy a habfeliratok vágása egy speciális habanyagból történik.

obeliskvagogep

A habfeliratok vágásához egy speciális hőszálas gépet használunk, mely nagy pontossággal képes végrehajtani a vágást. Nincs recés, lepattogzott szél, letört sarokrész és csúnya nyomot hagyó ceruzavázlat az anyagon.

 

Keressen minket bátran elérhetőségeinken!

habfeliratok